Werkkledij & werkschoenen, ...

Verdeler van het merk Snickers

 

 

 

Luc Decraemer uit Oostkamp: oerdegelijke werkkledij van Snickers

Breed gamma aan werkkleding van Snickers


Stel dé outfit samen waarin u uw job het comfortabelst uitvoert. In de winkel van Luc Decraemer in Oostkamp ontdekt u het brede aanbod van topmerk Snickers. U vindt er een mannen-, vrouwen- en kindercollectie. Thermisch ondergoed, extra stevige werkhandschoenen, fluorescerende jassen, … De kleding van Snickers beschermt u tegen weer, wind en extreme(re) werkomstandigheden.

10 jaar ervaring met werkkledij en -schoenen


Luc Decraemer verdeelt al meer dan tien jaar de collecties van Snickers. Het is meteen uw beste garantie voor topkwaliteit. Want hij gelooft sterk in de duurzaamheid van de kleding. Dat bewijst Snickers telkens opnieuw.

Hulp bij uw keuze: Snickers-werkkleding zit u als gegoten


Wanneer u de winkel weer verlaat, bent u zeker dat uw nieuwe werkbroek perfect past. Want Luc zet zijn jarenlange ervaring in om voor u de broek op te snorren met precies de juiste knielengte en andere maateenheden. Cruciaal voor uw gebruiksgemak!

U probeert de kledingstukken ter plaatse uit. Is uw model of maat er niet? Dan bestelt Luc uw exemplaar, en komt u het drie tot vier dagen later ophalen in de winkel.

Trakteer uzelf op een moderne, aangename werkoutfit. Ga langs bij Luc Decraemer en zijn Snickers-collectie in Oostkamp.